Buy & Try

Ervaar de kracht van Apple. Zonder risico.

Met Buy & Try krijg je tot 30 dagen de tijd om zonder risico de nieuwe M2 Apple-devices te testen.

Nieuw

iMac

Een kleurrijk vooruitzicht.

Zo’n computer heb je nog nooit gezien. Met een ongelooflijk dun design dankzij de Apple M1‐chip. Een prachtig 24‐inch 4,5K Retina-display met meer dan een miljard kleuren voor verbluffend gedetailleerd beeld. De beste camera en microfoons ooit in een Mac, zodat je er op je best uitziet en luid en duidelijk te horen bent. En zes speakers voor kamervullend geluid, zodat je nog meer geniet van films en muziek. Hij werkt naadloos samen met iPhone, dus je berichten en telefoontjes gaan direct naar je iMac.
Apple iMac 24-inch
Apple iPad Pro
Nieuw

iPad Pro

iPad Pro en de M2-chip. Echte pro’s.

iPad Pro is voorzien van de krachtige Apple M2-chip voor baanbrekende prestaties, en heeft een batterij die de hele dag meegaat. Het indrukwekkende 12,9-inch Liquid Retina XDR-display is ideaal voor het bekijken en bewerken van HDR-foto’s en -video’s. En met Midden op de camera aan de voorzijde blijf je altijd in beeld tijdens je videogesprekken. iPad Pro bevat pro-camera’s en een LiDAR-scanner voor schitterende foto’s, video’s en indrukwekkende AR.
Nieuw

MacBook Air

Air. Blaast je omver.

De dunste en lichtste notebook van Apple is krachtiger dan ooit dankzij de Apple M2‐chip. Blaas door je projecten heen met de razendsnelle 8‐core CPU. Beleef een hoger niveau van grafisch intensieve apps en games met een GPU met tot 8 cores. En laat machine learning-taken nog sneller gaan met de 16‐core Neural Engine. Allemaal in een geruisloos design zonder ventilator en met een batterijduur tot 18 uur, de langste ooit. Nog steeds perfect draagbaar. Maar nu met veel meer power.
Apple MacBook Air
Apple MacBook Pro
Nieuw

MacBook Pro

In alles een Pro.

De Apple M2‐chip transformeert de 13‐inch MacBook Pro. Met een 8‐core CPU die moeiteloos door complexe workflows raast voor bijvoorbeeld fotografie, programmeren en videobewerking. Een ongelofelijke 8‐core GPU die door grafisch intensieve taken blaast en supersoepel gamen mogelijk maakt. Een geavanceerde 16‐core Neural Engine voor meer machine learning-kracht in je favoriete apps. Supersnel centraal geheugen voor vloeiende prestaties. En tot 20 uur batterijduur, de langste ooit in een Mac.
Nieuw

Mac mini

Nieuwe kern. Meer pit.

De Apple M1‐chip tilt Mac mini, de meest veelzijdige Mac-desktop, naar een nog hoger plan. Deze chip bevat een tot 3 keer zo snelle CPU, een tot 6 keer zo snelle GPU, een krachtige Neural Engine waarmee machine learning tot 15 keer sneller gaat én supersnel centraal geheugen, allemaal in hetzelfde ultracompacte design. Dus wat je ook op Mac mini wilt gaan doen, alles gaat sneller en met meer vermogen dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.
Apple Mac mini

Ervaar nu de superkracht van M2. Zonder risico.

Met Buy & Try krijg je tot 30 dagen de tijd om zonder risico de nieuwe M1 en M2 Apple-devices te testen. Als wij je niet kunnen overtuigen van de voordelen van het product, kun je dit retourneren en krijg je de volledige aanschafprijs terug.

Stap 1

Neem contact op met Xando Zakelijk voor de mogelijkheden.Stap 2

Ervaar de kracht van Apple M2
met Mac OS Big Sur.

Financieel

Financieel

Een flexibele financiering voor jouw bedrijf.

Meer lezen »

Beheer

Beheer

Beheer van Apple-devices voor je bedrijf.

Meer lezen »

Circulair

Circulair

Ruil ’m in. Goed voor jou, goed voor de planeet.

Meer lezen »

Netwerk

Netwerk

Betrouwbare en veilige netwerkoplossingen.

Meer lezen »

Support

Support

Service en support van Apple professionals.

Meer lezen »

shop
Zakelijk