Start

Apple devices

De iPhones, iPads en Macs van Apple zijn niet voor niets zo populair. Als je medewerkers zelf de keuze zouden hebben, zouden drie van de vier voor Apple kiezen. Logisch, want als je Apple eenmaal kent, wil je niet anders meer. De producten zijn simpel, krachtig en veilig en gemakkelijk te implementeren.

Mobiele toepassingen op Apple iPhones en iPads zijn synoniem aan een hogere productiviteit en hogere conversie. Je medewerkers kunnen overal aan de slag, hebben altijd alle informatie bij de hand en kunnen die met elkaar delen in de cloud. Onderweg én op de werkvloer. De software werkt intuïtief en een nieuwe gebruiker heeft de besturing zo onder de knie. Swipen, scrollen en tikken op het scherm – het gaat allemaal vanzelf. De slimme hardware en software werken naadloos met elkaar samen.

Alle devices hebben speciale toegankelijkheidsfuncties voor slechtzienden, slechthorenden en mensen met een motorische beperking. Ze zijn door iedereen eenvoudig te gebruiken.

Het perfecte device!

De een werkt het liefst met een iPad zodat hij overal bereikbaar is en de ander liever met een krachtige desktopcomputer. Zelf kies je misschien voor een dunne notebook die de hele dag met je meereist. Geen probleem! Je kunt je medewerkers zelf de keuze geven, zodat zij met een apparaat werken dat perfect bij ze past. Het is kant en klaar ingericht.

Automatische configuratie

Je medewerkers kunnen snel en eenvoudig aan de slag met hun spiksplinternieuwe iPad, iPhone of Mac. Wat een cadeautje! De configuratie is namelijk centraal al vooraf klaargezet door systeembeheer. Het enige wat ze moeten doen is het apparaat uitpakken, aanzetten, een taal kiezen en inloggen in op het Wifi-netwerk. Als ze dan de toegangscode invoeren die ze hebben ontvangen, wordt hun device automatisch geconfigureerd met de juiste indeling van het beginscherm, met zichtbare of verborgen apps.

Wij realiseren ons maar al te goed dat de selectie van apps uit de AppStore een tijdrovende bezigheid is. Het zijn er tienduizenden. Welke apps maken dat je medewerkers hun werk beter, makkelijker én sneller kunnen doen? De Xando-consultants helpen je graag de juiste keuze te maken en adviseren je over de aanbevolen instellingen. In ons basispakket is Office 365 voor Apple al inbegrepen. Zo kunnen ze al gelijk aan de slag met Office-pakketten als Word, Excel en Powerpoint. Met de Apple Business Manager koop je de gewenste content die je vervolgens centraal distribueert.

Device beheer

Veel organisaties werken met mobiele devices voor de verwerking en opslag van gegevens. Dat betekent dat beheerders er een belangrijke taak bij hebben gekregen, namelijk het onderhoud, beheer en de beveiliging van al die devices. 

Tegenwoordig is beveiliging belangrijker dan ooit. Als je even niet oplet, liggen je gevoelige gegevens zomaar op straat. En dat wil je natuurlijk niet. Wat je wel wilt, is een eigentijds beheersysteem, voor alle devices tegelijkertijd. of het er nu tien of honderd zijn.

Met de Apple Business Manager (ABM) en een Mobile Device Management (MDM) systeem, zoals Jamf, regel je alles op een Apple centraal. De eindgebruiker hoeft niets meer te doen om veilig en probleemloos te blijven werken. Via MDM worden centraal de laatste iOS-updates op alle devices geïnstalleerd, instellingen vastgelegd en gestolen devices vergrendeld. En met een iOS-update is ook de beveiliging weer geactualiseerd. In een enkele handeling voor alle devices tegelijkertijd.

Uitrol

Je hebt ervoor gekozen om Apple zakelijk binnen je gehele organisatie in te voeren. Vanaf dat moment moet er veel geregeld worden. Alle apps en bestanden moeten overgezet worden op het nieuwe systeem. En daar komt nog bij dat je medewerkers misschien huiverig zijn om over te stappen.

Geen zorgen! Wij begeleiden het hele traject, zodat jij je kunt blijven richten op je kerntaken.

Wij helpen je met het opzetten van een Apple at Work-programma en bepalen samen de optimale implementatie. Volledig afgestemd op jouw organisatie en de taken die daarin moeten worden vervuld. Wil je je werknemers de vrijheid geven om zelf hun apparaten te kiezen en zelf apps te installeren, of wil je liever meer controle houden en zelf beslissen welke producten ze gaan gebruiken? Alles is mogelijk.

Je IT-afdeling kan de apparaten op afstand installeren en configureren. Heb je geen IT’er in dienst, dan helpen wij je graag. De apparaten kunnen bij de configuratie automatisch worden gekoppeld aan het Mobile Device Management (MDM)-systeem. 

Alles van Apple is simpel en intuïtief. Maar om je medewerkers snel op weg te helpen en vragen te beantwoorden, bieden wij ook gerichte trainingen. Zodat ze alles uit hun Apples kunnen halen.

Financieel

Financieel

Een flexibele financiering voor jouw bedrijf.

Meer lezen »

Beheer

Beheer

Beheer van Apple-devices voor je bedrijf.

Meer lezen »

Circulair

Circulair

Ruil ’m in. Goed voor jou, goed voor de planeet.

Meer lezen »

Netwerk

Netwerk

Betrouwbare en veilige netwerkoplossingen.

Meer lezen »

Support

Support

Service en support van Apple professionals.

Meer lezen »

shop
Zakelijk