Coach

Digivaardigheid Scan

Digitalisering. Er is geen ontkomen aan. Als alle probleemloos verloopt, krijgen de productiviteit en het werkplezier binnen je organisatie er een flinke boost door. Vooral met de devices van Apple. Maar hoe is het eigenlijk gesteld met de digitale vaardigheden van je medewerkers? Kan iedereen wel meekomen in deze geautomatiseerde wereld? Weten ze alle mogelijkheden wel te benutten? 

Xando helpt je deze vragen te beantwoorden met behulp van onze Digivaardigheid Scan. Deze test meet de digitale vaardigheden van je medewerkers op een flink aantal terreinen. Je ziet na afloop precies waar ze moeite mee hebben en waar winst valt te behalen. Kan de samenwerking van collega’s in de cloud bijvoorbeeld beter? Daar kun je dan gericht aan werken.

Je medewerkers kunnen bij ons trainingen op maat volgen om hun vaardigheden te verbeteren. We bepalen gezamenlijk de inhoud.

Trainingen key users

Hoe deskundig zijn de key users in jouw organisatie? Ze spelen een belangrijke rol bij de keuze voor nieuwe software en bij de implementatie. Om die implementatie soepel te laten verlopen, moeten je key users voldoende kennis in huis hebben. Maar hebben ze dat ook?

De speciale trainingen van Xando leren hen alles wat ze moeten weten over de apparaten en over software van Apple waar je organisatie mee werkt. Zo kunnen ze de implementatie in goede banen leiden en meteen de gebruikers van gedegen advies dienen.

Maar ook daarna blijven ze een belangrijke rol spelen. De kennis die ze opdoen in onze trainingen vormt een waardevolle ondersteuning voor hun collega’s. Heeft iemand een vraag over de software? De key users weten het antwoord. En ook bij problemen weten ze precies wat ze moeten doen. Ze zijn je interne helpdesk en helpen je medewerkers voort, zodat die zich weer kunnen richten op hun werkzaamheden. 

Deskundige key users zorgen er dus voor dat je organisatie soepel en efficiënt draait. En wij voorzien ze van die deskundigheid.

Apple Expert

Apple is al jaren toonaangevend. Loyale gebruikers zullen dat alleen maar bevestigen. Zij weten dat de iPhone de langste batterijduur heeft, de scherpste foto’s maakt, de snelste prestaties levert. Dat de watches van Apple krachtiger en kleurrijker zijn dan ooit. Dat je met een MacBook kunt vertrouwen op de power van een pro.

Bij Apple staan mensen voorop bij alles wat ze doen. Daar zijn de producten door en voor ontworpen. Dat maakt dat mensen reikhalzend uitkijken naar de volgende generatie producten met nieuwe innovatieve features.

Iedereen erkent dat Apple een autoriteit in de sector. Een die zijn standaard voortdurend verhoogt.

Wij zijn er trots op een Apple Authorised Reseller en een Apple Authorised Education Specialist te zijn. Dankzij trainingen van Apple blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Die kennis dragen we met plezier over, zodat elk bedrijf en elke onderwijsinstelling kan profiteren van de producten van Apple. We werken daarbij nauw samen met de beste Apple consultants uit het Apple Consultancy Network. Daardoor kun je met al je vragen bij ons terecht. De Xando IT-consultants helpen je graag verder.

Financieel

Financieel

Een flexibele financiering voor jouw bedrijf.

Meer lezen »

Beheer

Beheer

Beheer van Apple-devices voor je bedrijf.

Meer lezen »

Circulair

Circulair

Ruil ’m in. Goed voor jou, goed voor de planeet.

Meer lezen »

Netwerk

Netwerk

Betrouwbare en veilige netwerkoplossingen.

Meer lezen »

Support

Support

Service en support van Apple professionals.

Meer lezen »

shop
Zakelijk