Xando helpt u verder met innoveren, automatiseren én meer!

Hoe draagt ICT bij aan uw succes? Als u er geen omkijken naar heeft, want dan kunt u zich concentreren op de dingen waar u goed in bent. Met Xando Zakelijk bent u zeker van een Apple werkomgeving die bij u past als een handschoen.

Beheer van je Apple devices.

Met Mobile Device Management-systeem Jamf maak je het instellen en beheren van de Apple-apparaten binnen jouw organisatie eenvoudig.

Lees meer over Jamf »

Uw vertrouwde Apple partner

Op zoek naar een Apple device voor zakelijk gebruik? Kijk dan gerust rond in onze webshop. Maar wist je dat Xando ook een gespecialiseerde zakelijke afdeling heeft? Onze zakelijke accountmanagers helpen je persoonlijk en adequaat bij het adviseren van de juiste Apple oplossing.

Je organisatie groeit en je wilt met de tijd mee. Dat betekent dat je eens in de zoveel tijd je systemen tegen het licht moet houden.

Meer lezen »

Een stabiel
en veilige netwerk?

Xando realiseert op maat veilige en stabiele netwerken met netwerkapparatuur van Ubiquity.

Lees meer over Ubiquity »

Digitalisering voor zorgverleners

Samen met Physitrack heeft Xando voor verschillende professionals in de zorg een totaaloplossing ontwikkeld. Met de zorgverleners-app en de bijbehorende patiënten-app wordt het dagelijkse werk van zorgverleners eenvoudiger middels het gebruik van Apple devices. Door de samenwerking ontzorgen wij uw praktijk en daarmee uw patiënten.

Kom meer te weten over onze samenwerking met Physitrack!

Circulair

Werkt een van de Apple-producten niet naar behoren? Of is het scherm van de iPhone van een van je medewerkers kapot gegaan? Xando heeft een gecertificeerde Apple-reparatie-afdeling.
Lees meer »

Ervaar nu de superkracht
van M2. Zonder risico.

Met Buy & Try krijg je tot 30 dagen de tijd om zonder risico de nieuwe M2 Apple-devices te testen. Als wij je niet kunnen overtuigen van de voordelen van het product, kun je dit retourneren en krijg je de volledige aanschafprijs terug.

Ontdek wat Buy & Try voor u kan betekenen!

Apple
Business
Manager

Apple Business Manager (ABM) is een eenvoudig online portaal die je helpt bij de implementatie van Mac, iPad, iPhone en Apple TV binnen jouw organisatie. Lees meer »

Apple
Financial
Services

Met Apple Financial Services kun je plannen maken voor de lange termijn en tegelijkertijd beslissingen nemen op de korte termijn om je bedrijfsdoelen te realiseren. Lees meer »

Financieel

Financieel

Een flexibele financiering voor jouw bedrijf.

Meer lezen »

Beheer

Beheer

Beheer van Apple-devices voor je bedrijf.

Meer lezen »

Circulair

Circulair

Ruil ’m in. Goed voor jou, goed voor de planeet.

Meer lezen »

Netwerk

Netwerk

Betrouwbare en veilige netwerkoplossingen.

Meer lezen »

Support

Support

Service en support van Apple professionals.

Meer lezen »

shop
Zakelijk