Online schoolportaal

Xando kan scholen en onderwijsinstellingen voorzien van een online schoolportaal. Dit naar wens gebouwde online schoolportaal ontzorgd scholen en onderwijsinstellingen van het per leerling of docent aanschaffen van benodigde apparaten & accessoires. Zo stellen wij van te voren met de school af wat er zichtbaar mag zijn in het schoolportaal.

Op maat gebouwd

Xando kan voor een school, groep scholen of een onderwijsinstelling een schoolportaal inrichten zodat leerlingen en/of docenten op een gemakkelijke manier de door de school voorgestelde apparaten & accessoires kunnen bestellen. Het op maat gemaakte schoolportaal wordt voorzien van de huisstijl van de desbetreffende school om herkenbaarheid van de leerlingen te bevorderen. Leerlingen en/of docenten ontvangen voor het schoolportaal een registratiecode waarmee ze een persoonlijke account aan kunnen maken op het schoolportaal.

Unieke kortingscodes

Indien wenselijk bieden wij ook unieke kortingscodes aan. De kortingscode bedraagt een waarde waardoor de leerling en/of docent geen transactie hoeft te doen met eigen bank, alleen aan het einde van zijn of haar bestelling een kortingscode hoeft in te vullen die bijvoorbeeld de hele waarde van de bestelling dekt.

Deze persoonlijke kortingscodes worden achteraf gefactureerd dan aan de desbetreffende school of onderwijsinstelling.

Een volledig of
beperkt assortiment

Wanneer er een school kiest om bijvoorbeeld een beperkt aantal iPads te vertonen in het schoolportaal, verzorgt Xando een inlog code waarbij leerlingen en/of docenten automatisch terecht komen bij het voor hem/haar voorgestelde product (met bijbehorende eventuele school-bijdrage). Zo kan bijvoorbeeld de factuur naar de school verstuurd worden terwijl een eventuele meerprijs met de leerling verrekend wordt.

Benieuwd naar onze oplossingen? Neem gerust contact met ons op.

Voordelen van een portaal

Mobile Device Management
Besloten website
Actueel assortiment
Eigen huisstijl
Centrale aflevering

Financieel

Financieel

Een flexibele financiering voor jouw school.

Meer lezen »

Beheer

Beheer

Beheer van Apple-devices voor je school.

Meer lezen »

Circulair

Circulair

Ruil ’m in. Goed voor jou, goed voor de planeet.

Meer lezen »

Netwerk

Netwerk

Betrouwbare en veilige netwerkoplossingen.

Meer lezen »

Support

Support

Service en support van Apple professionals.

Meer lezen »

shop
Onderwijs